Lej Gravemaskine Logo

Lej minigraver Amager

Forside – Lej Minigraver Amager

Lej minigraver Amager

Billig minigraver udlejes på Amager

En minigraver på Amager klarer det meste af det, du skal bruge til små og mellemstore graveopgaver. Den egner sig dog bedst til mindre udgravninger og trange pladser. Vi udlejer minigravere til fast lav pris.  

Skulle du ønske dig en en pris på leje af ​​vores minigravere eller en gravemaskine på Amager, kan du nemt sende os en forespørgsel!

Køb eller leje en minigraver Amager?

Eksempler på arbejde, hvor du har brug for en minigraver er dræning, udgravning af bassiner, anlæg af sten- eller grus gange osv. Lej minigraver Amager som du nemt leje hos os. Har du nogle specifikke ønsker og krav til en minigraver Amager, kan du spørge os, om vi har lige det, du skal bruge til dit byggeprojekt.

Om du skal købe eller leje en minigraver eller gravemaskine på Amager afhænger af, hvor meget arbejde du skal udføre, og om du har brug for en minigraver regelmæssigt. Som vi ser det, er der forskellige fordele ved både at købe og leje minigravere.

Lej minigraver Amager tilbyder:

Fordele ved at købe minigraver på Amager:

  • Den er tilgængelig lige når du har brug for den.
  • Køber du en minigraver eller en gravemaskine Amager som investering, vil omkostningerne blive reduceret over tid.
  • Du behøver ikke at transportere minigraveren, hver gang du skal bruge den.
 

Fordele ved at leje minigraver på Amager:

  • Du behøver ikke tænke på, hvor du skal opbevare minigraveren.
  • Hvis du planlægger at bruge det kun et par gange, er det bedre at leje en.
  • Service tæt på dig
 

Lej minigraver Amager og få service, vedligeholdelse, reparationer og installation af din minigraver eller gravemaskine tæt på dig. Værkstederne kontrollerer, at den maskine, du køber eller lejer hos os, lever op til de specificerede krav, og gennemgår tjeklister, foretager risikovurderinger og dokumenterer maskinstatus ved hver service lejlighed.

Overvejer du at leje eller købe en minigraver eller gravemaskine på Amager? Vi tilbyder alle de største mærker til konkurrencedygtige priser! Så uanset om du vil leje eller købe, får du altid en minigraver og gravemaskine Amager, der er af høj kvalitet.

Lej Minigraver Amager - Med eller uden transport og fører

Hvad størrelse af minigraver skal jeg leje?

Hvis du graver 2,5–5 meter dræn, skal du op på en 2-3 tons graver – så er den mindste på 1 ton ikke nok. I vejledningen, der følger med gravemaskinen, er der også tydelige anvisninger på, hvor dybt du kan grave.

Hos Lej Gravemaskine Amager prioriterer vi altid sikkerheden og tjekker, hvilken type stand maskinen du lejer er i, inden du som kunde kan leje den hos os. Derfor bør du kun leje af serøse udlejere ellers ved du ikke, hvad du lejer – hvilket kan være farligt. Lej minigravere på Amager hos os trygt og sikkert.

Vær ærlig: Hvor ofte læser du brugsanvisningen?

De er måske ikke alverden med en ny mikro eller tv, men med en maskine så kraftfuld som en minigravemaskinen bør du tage det sikre før det usikre – også selvom du er nogenlunde vant til at køre før. Har du ingen tidligere erfaring med at grave, er det ekstra vigtigt at læse grundigt og få hjælp af os hos Lej Minigravemaskine Amager ved den mindste tvivl. Vejledningen indeholder alle restriktioner og tips til, hvordan du bør agere ved leje af minigraver Amager. Så kan du være sikker på, at du har gjort et godt stykke forberedelse.

Ofte stillede spørgsmål :

Hvis du er opmærksom på fejl på gravemaskinen, sparer du tid, penge og kan føle dig tryg i dit arbejde. Er der noget, der er gået i stykker, begyndt at lække eller bare føles forkert – vent ikke med at få hjælp, eller ”de går nok går bare”. Kontakt os direkte hos Lej Gravemaskine Amager. Reparationer, som du ikke fikser med det samme, kan være både store og dyre. Vi reparerer på stedet eller kan give rådgivning over telefonen. Hvis vores maskine går i stykker koster de ikke ekstra at få den repareret hvis, de skyldes vores maskine. 

Arbejde med minigravemaskine og gravearbejde har en gennemsnitspris på cirka 1.000 kr. i timen. Prisen varierer dog og vi har data for gravearbejde, der udføres til en timepris ned til 700 kr. På de tidspunkter, hvor der kræves større maskiner, stiger prisen ofte til 1.500 kr. i timen. 

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud på lej minigraver med fører på Amager.

Pris minigraver skat og afgifter;  5500 + 410 + 1500 = ca 7.500 kr / måned. Hvis du så trækker brændstofomkostninger oveni og det samme beløb til vedligeholdelse fra timeprisen, kan du betale 400kr dag for at betale for maskinen. det betaler sig sjældent at eje sin minigravmaskine. Lej Gravemaskine Amager hos os. 

Lej Gravemaskine

Her kan di læse mere om vores maskine og få relevant info vedrørende leje af gravemaskine

Kontakt os for service

Book minigraver

Book en 1 tons minigravere fra 700dkr pr dag (ved langtidsleje)
– Eller billigt leje af minigraver med fører fra 600kr i timen eksklusive moms.