Lej Gravemaskine Logo

Grave pool med minigravere eller gravemaskine selv

Grave swimmingpool med lejet minigravere eller gravemaskine fra Lej Gravemaskine. Når du har besluttet dig for designet og formen på din swimmingpool, pool, skal området, så kan du eller ni gå igang med gravearbejdet. Her er opsummerer vi nogle gode råd mht. processen; Lej gravemaskine og byg pool med minigraver, 1 ton eller 2 tons, eller større og læs vores gode råd. 

Trin 1: Lej en gravemaskine eller minigraver

Det første skridt er at beslutte, hvor du vil placere poolen i baghaven. Se nøje på jorden, hvor du planlægger at placere poolen. Observer eventuelle sten eller andet affald på jorden. Bemærk afstanden mellem dette område og andre genstande i baghaven, såsom træer og planter.

Trin 2: Klargør området hvor du skal grave pool

Fjern alle genstande, der kan gøre det svært at sikre et ordentligt fundament til poolen. Skarpe sten bør fjernes, samt eventuelle genstande såsom gammelt værktøj eller landbrugsredskaber, der kan prikke huller i bassinets sider.

Trin 3: Mål igen og igen

Mål diameteren af ​​det rum, hvor du planlægger at placere poolen over jorden. Marker dette område med et stykke snor eller et målebånd. Placer en sten eller en anden tung genstand for at forhindre snoren i at blæse væk. Omhyggelig planlægning er vigtig. Du kan ændre senere, men det vil være meget svært at lave dette område om, når du først er begyndt at grave.

Trin 4: Begynd at grave poolen med den lejede gravemaskinen

Brug skovle til at grave det område, hvor du vil placere poolen. Fjern snavset til en bunke, hvor du kan fjerne sidstnævnte. Brug større skovle til at fjerne meget af snavset efter behov og mindre skovle for mere detaljeret arbejde. Mål dybden af ​​det hul, du har lavet. Hullet skal være omkring to tommer dybt for den bedste poolplacering.

Trin 5: Glatte poolhullet ud

Brug niveauer til at afgøre, om det hul, du har gravet, er fladt. Niveauet skal angive, om hullet er ensartet stort. Når du bemærker afvigelser, så grav lidt mere. Du kan også bruge en slange til at fugte jorden og hjælpe med at dæmpe alt støv, der måtte have samlet sig, da du gravede hullet. Støv kan gøre det svært at afgøre, om hullet er fladt.

Trin 6: Vent 24 timer

Når du er færdig med at grave hullet, skal du lade det stå i 24 timer. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om hullet er helt fladt. Tjek hullet næste dag for at sikre, at det er plant, og du kan begynde at placere poolen over jorden oven på området. Aflevere ikke tilbage den gravemaskine som du har lejet for hurtigt. 

Grave pool med minigravere eller gravemaskine selv

Hvor lang tid tager det at grave en pool med en minigraver?

At grave ud til en swimmingpool afhænger selvfølgelig hvor stor din pool skal være og hvad for kraft du har i din gravmaskine. Du kan regne med at det tager op til en uge eller mere at grave en pool 

Lad os vurdere, hvor lang tid det ville tage et stort set normalt menneske at grave en pool uden gravmaskine. Dette er et godt eksempel på estimeringskraften. Jeg behøver ikke at få en nøjagtig værdi (og hvis den var nøjagtig, ville det ikke være et skøn). Men hvis jeg får en byggetid på 10 timer, virker det som noget, jeg kunne gøre. En byggetid på 1.000 timer ville tage en personmåneder at bygge. Okay, lad os gøre dette og se, hvad vi får.

Der er et par dele til dette skøn. Først er lydstyrken. Hvor meget snavs skal fjernes? Dette er ikke et særligt svært skøn. Jeg skal kun bruge længden, bredden og højden af ​​hullet for at beregne volumen. For det andet er volumen pr. “scoop”. Læg mærke til, at fyren graver lidt og derefter samler affaldet for at smide det ud. Hvis jeg kender volumen og tid pr. skovl, kan jeg finde antallet af skovle og dermed den samlede gravetid. Det er planen.

Med mine estimater med volumen på 3,14 x 10-3 m3. Hvis det virker lille, er det fordi det er det. Husk at 1 kubikmeter er en kasse der er en meter lang på hver side. Så hvor mange spande skal der til for at få det hele ud? Antallet af spande er kun det samlede volumen divideret med rumfanget af en spand. Der er 7.639 spande. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

Nyheder & guides

I vores blog kan du læse flere gør-det-selv projekter, som du kan bruge en gravemaskine til. Du kan selvfølgelig altid leje en gravemaskine hos Hyra Grävmasin Nu.

Book minigraver

Book en 1 tons minigravere fra 700dkr pr dag (ved langtidsleje)
– Eller billigt leje af minigraver med fører fra 600kr i timen eksklusive moms.