Lej minigraver Nordsjælland

Forside – Lej Minigravemaskine Nordsjælland

Lej minigraver Nordsjælland

Billig minigraver udlejes

At leje en minigraver Nordsjælland eller minigravemaskine hos Lej Gravemaskine Nordsjælland skal være en positiv oplevelse fra start til slut. Det sørger vi for at det bliver!

Overblik :

Hvis det er første gang, du planlægger at bruge eller at leje en minigraver Nordsjælland, hjælper vi dig i gang og besvarer alle dine spørgsmål og bekymringer. Er du professionel, er vi her med hurtige og fleksible leverancer, høj tilgængelighed og et opdateret bookingsystem, der giver dig direkte information, hvornår minimaskinerne er ledige, og at du kan udarbejde en pris til dine kunder uanset tidspunkt på dagen.

Lej minigraver Nordsjælland

Vi udlejer minigraver Nordsjælland og minigravemaskiner til både begyndere og professionelle. Vores fokus er på små maskiner af minigravere, dumpere, gravemaskiner kaldet minigravere (eller minigravemaskiner som mange kalder dem). Vi har effektive arbejdsmetoder og minigravemaskiner, og hjælper dig med at komme ind i smalle områder. Vi arbejder i hele Nordsjælland med faste leveringspriser på leje af minigraver.

Vores mål er at tilbyde en omfattende service til vores kunder. For begynderen handler det om at få information og svar på alle de spørgsmål, du har inden dit planlagte arbejde. Hvilken maskine skal jeg have? Kan jeg klare det? Hvordan fungerer transporten? Hvor stor skade gør minigravemaskinen på din grund? Hvad koster det når du vil leje minigravere Nordsjælland?

Lej minigraver Nordsjælland - Udlejning af minigravemaskine

Lej minigraver Nordsjælland oplev stor fleksibilitet 

Vores udlejning af minigraver Nordsjælland, er blevet særligt populære blandt privatpersoner, og vi er stolte af at hjælpe mange gør-det-selv-folk med deres planer. Mange gange når vi henter minigravemaskinerne efter en weekend, så er smilene store og oplevelsen større. For vores tilbagevendende kunder og fagfolk er det enkelheden ved at booke online og vi vender tilbage til dig med en fast aftale eller info om hvilke maskiner der er tilgængelige, der værdsættes af vore kunde som søger “Lej minigraver Nordsjælland”.

Mange fagfolk sætter pris på, at vi har et meget højt serviceniveau på vores transporter. Vi kan levere minigravere syv dage om ugen. Vi holder konkurrencedygtige priser på minigravemaskiner og transporter. Rabatter tilbyder så at du kan leje minigraver Nordsjælland i en længere periode. Vi tror på at have de rigtige priser direkte uanset privatperson eller fagmand. Vi har modtaget og leveret over 1.000 bookinger siden starten og ser frem til at levere og udleje en minigravemaskine i Nordsjælland til dit projekt.

Vores maskindepot ligger i Nordsjælland og i Skåne, men vi leverer på hele Sjælland og i Sydsverige. Vi servicerer maskinerne ude i marken, hvilket gør det muligt at levere fra kunde til kunde. Det betyder, at vi kan holde overkommelige leveringspriser på  tur og retur -transporter.

Vi er ikke de største, men vi var de første til at tage imod maskinbookinger online og vores ambition er at være din bedste leverandør til minigravere, læssemaskiner, dumpere og skylifte, uanset om du er nybegynder eller professionel. Velkommen til os og lej minigraver Nordsjælland som du vil blive tilfreds med, vi glæder os til at hjælpe dig!.

Ofte stillede spørgsmål :

Hvis du er opmærksom på fejl på minigravemaskinen, sparer du tid, penge og kan føle dig tryg i dit arbejde. Er der noget, der er gået i stykker, begyndt at lække eller bare føles forkert – vent ikke med at få hjælp, eller ”de går nok går bare”. Kontakt os direkte hos Lej Gravemaskine. Reparationer, som du ikke fikser med det samme, kan være både store og dyre. Vi reparerer på stedet eller kan give rådgivning over telefonen. Hvis vores maskine går i stykker koster de ikke ekstra at få den repareret hvis, de skyldes vores minigravemaskine Nordsjælland. 

Arbejde med minigravemaskine og gravearbejde har en gennemsnitspris på cirka 1.000 kr. i timen. Prisen varierer dog og vi har data for gravearbejde, der udføres til en timepris ned til 700 kr. På de tidspunkter, hvor der kræves større maskiner, stiger prisen ofte til 1.500 kr. i timen. 

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud på lej minigraver med fører i Nordsjælland.

Pris minigraver skat og afgifter;  5500 + 410 + 1500 = ca 7.500 kr / måned. Hvis du så trækker brændstofomkostninger oveni og det samme beløb til vedligeholdelse fra timeprisen, kan du betale 400kr dag for at betale for maskinen. det betaler sig sjældent at eje sin minigravmaskine. Lej Gravemaskine hos os. 

Hvorfor leje en minigraver Nordsjælland?

Der er mange udlejere på markedet af minigravere på Nordsjælland, men der er ikke én, kunde der ikke kan lide os. Her vil vi gerne hjælpe dig med at forstå, hvad du får ved at bestille din minigraver, læsser, dumper, skylift eller andet fra Lej Gravemaskine. 

 • Vi leverer maskinerne, når I private har tid til at modtage dem, altså aftenen før lejedagen, når I er hjemme efter arbejde.
 • For iværksættere tilpasser vi leverancen efter ønsker.
 • Lej Gravmaskine, og lej minigraver Nordsjælland har support til vores kunder 7 dage om ugen, dvs. støder du på problemer, er du ikke alene.
 • Vi hjælper med at køre maskinen til udgravningsstedet i tilfælde, hvor der kræves en erfaren maskinmester for at få maskinen sikkert frem.
 • Vi leverer filmklip og instruktioner, så du kan føle dig sikker på, hvordan du håndterer maskinerne
 • Vi tilbyder gratis rådgivning via chat, e-mail og telefon, når du planlægger dit arbejde.
 • Vi tilbyder online booking med alle muligheder, så du kan budgettere dit arbejde, når det passer dig i fred og ro 24×7.
 • Lej minigraver Nordsjælland hos os og få rabat baseret på hvor mange dage du bestiller. Alle får de samme rabatter.
 • Vi har tilgængeligheden af alle maskiner online
 • Vi har mange maskiner, hvilket er godt, hvis en maskine skal skiftes på grund af nedetid.
 • Vi har 10 års erfaring med at udleje maskiner til begyndere og professionelle.
 • Vi tilbyder selvrisiko for at håndtere eventuelle uplanlagte begivenheder
 • Du kan føle dig tryg, når du vælger at leje maskiner hos os
 

Vi håber, at du værdsætter det, vi gør for at hjælpe alle, der er interesseret i at leje en minigraver Nordsjælland. Du kan helt sikkert finde en billig minigravemaskine til leje på ethvert reklamewebsted, men spørgsmålet er, hvad de gør for at hjælpe dig med at få succes med dit projekt på den bedste måde, og om de er der, når du har brug for dem.

 

Lej Gravemaskine

Her kan du læse mere om vores minimaskine og få relevant info vedrørende leje af gravemaskine

Kontakt os for service