Lej minigraver København

Forside – Lej Minigraver København 

Lej minigraver København

Billig minigraver udlejes

Minigravere er perfekte til arbejde i trange rum og er meget velegnede til havearbejde, dræning og planlægning. Du kan transportere de mindste minigravere i trailere med almindeligt B-kørekort.

Overblik :

Lej minigraver København der har en arbejdsbredde på 71-110cm hvilket gør den stabil, men stadig smal og fleksibel, hvis du fx skal ind af en dør. Gravedybden er hele 1,8m. Lej minigraver eller lej minigravemaskine hos os og få med 3 skovle og minigravemaskinen med ekstra udstyret med vippebeslag så alle skovle kan vippes.
Velegnet til alle job, hvor du har brug for en lille fleksibel maskine, der kommer ind, hvor mange andre er for store. f.eks. * hvis du skal grave en kælder ud * grave en hæk op i haven * sænke gulvet i en lade er anvendelsesmulighederne mange. Lejen inkluderer minimum 8 maskintimer pr. dag leje, gravemaskinen står på en trailer med en totalvægt på 1500kg til dig der selv vil hente den.
Gravemaskinen efterlades påfyldt (diesel) og rengjort. Returneres tanket og renset/skyllet i samme stand som den var lejet i. Urenset maskine vil blive opkrævet.

Lej minigraver tilbyder:

Minigraveren er din bedste ven, når det kommer til alle former for jordarbejde – Lej minigraver København til både store projekter eller enklere opgaver på pladsen. Den kommer i forskellige størrelser, modeller og vægtklasser. Spørgsmålet du skal stille dig selv inden du lejer det er: Hvad skal jeg leje minigravmaskine til og hvad finder der for minigravere som jeg kan leje?
Måske skal du dræne, bygge en ny vej, grave et fundament til huset eller bare rydde op i haven derhjemme. I denne artikel finder du fem konkrete råd til, hvad du skal overveje, når du lejer og bruger en minigravemaskine fra Lej Gravemaskine København. 

Lej den rette størrelse af minigravere i København

Inden du lejer din minigravemaskine – rådfør dig med os hos Lej Gravmaskine og få hjælp til, hvilken størrelse du skal vælge. Lejer du en for stort eller for lille minigraver, kan konsekvenserne blive store, og du mister kostbar tid og penge. Vi samarbejder med Københavns Elektriker, så hvis du er kommet til at grave et kabel over med din minigravemaskine, så kan vi hjælpe. 

1 tons gravemaskinerne er populære til mindre arbejder på pladsen, såsom flytning af hæk, sten eller fjernelse af en lille stub, da de er meget kompakte og nemme at komme rundt i en ejendom med. De ødelægger heller ikke hele græsplænen eller stengangen. Du kan også selv transportere dem på en trailer bag bilen, hvis du har det rigtige kørekort.

Billig minigraver udlejes København - Lej minigraver hos os

Hvad størrelse af minigraver skal jeg leje?

Hvis du graver 2,5–5 meter dræn, skal du op på en 2-3 tons graver – så er den mindste på 1 ton ikke nok. I vejledningen, der følger med gravemaskinen, er der også tydelige anvisninger på, hvor dybt du kan grave.

Hos Lej Gravemaskine København prioriterer vi altid sikkerheden og tjekker, hvilken type stand maskinen du lejer er i, inden du som kunde kan leje den hos os. Derfor bør du kun leje af serøse udlejere ellers ved du ikke, hvad du lejer – hvilket kan være farligt. Lej minigravere hos os trygt og sikkert.

Vær ærlig: Hvor ofte læser du brugsanvisningen?

De er måske ikke alverden med en ny mikro eller tv, men med en maskine så kraftfuld som en minigravemaskinen bør du tage det sikre før det usikre – også selvom du er nogenlunde vant til at køre før. Har du ingen tidligere erfaring med at grave, er det ekstra vigtigt at læse grundigt og få hjælp af os hos Lej Minigravemaskine ved den mindste tvivl. Vejledningen indeholder alle restriktioner og tips til, hvordan du bør agere ved leje af minigraver København. Så kan du være sikker på, at du har gjort et godt stykke forberedelse.

 

Lås din minimaskine efter brug

Minigravemaskinen er et populært byggeprodukt og dermed er der en potentiel risiko for tyveri. En stor del af Lej Gravemaskine Københavns maskiner er i dag udstyret med GPS; men husk ikke at lade maskinen stå åben og synlig efter en arbejdsdag. Hav den godt parkeret og vær forsigtig med minigravemaskinen, når du er færdig med at arbejde ved leje af minigraver.

Lej minigraver og spær om nødvendigt arbejdsområdet af

Det kan gentages. Hav respekt for, at en minigravemaskine er stor og tung og dermed kan gøre en del skade, hvis du ikke ved, hvordan den skal bruges korrekt. Spær om nødvendigt af, så ingen bil eller person kan komme i vejen, hvor du graver. Skal du arbejde i et travlt miljø, gælder vejspærringer og nogle gange også vagter.

Ofte stillede spørgsmål :

Hvis du er opmærksom på fejl på gravemaskinen, sparer du tid, penge og kan føle dig tryg i dit arbejde. Er der noget, der er gået i stykker, begyndt at lække eller bare føles forkert – vent ikke med at få hjælp, eller ”de går nok går bare”. Kontakt os direkte hos Lej Gravemaskine. Reparationer, som du ikke fikser med det samme, kan være både store og dyre. Vi reparerer på stedet eller kan give rådgivning over telefonen. Hvis vores maskine går i stykker koster de ikke ekstra at få den repareret hvis, de skyldes vores maskine. 

Arbejde med minigravemaskine og gravearbejde har en gennemsnitspris på cirka 1.000 kr. i timen. Prisen varierer dog og vi har data for gravearbejde, der udføres til en timepris ned til 700 kr. På de tidspunkter, hvor der kræves større maskiner, stiger prisen ofte til 1.500 kr. i timen. 

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud på lej minigraver med fører i København.

Pris minigraver skat og afgifter;  5500 + 410 + 1500 = ca 7.500 kr / måned. Hvis du så trækker brændstofomkostninger oveni og det samme beløb til vedligeholdelse fra timeprisen, kan du betale 400kr dag for at betale for maskinen. det betaler sig sjældent at eje sin minigravmaskine. Lej Gravemaskine hos os. 

Lej Gravemaskine

Her kan di læse mere om vores maskine og få relevant info vedrørende leje af gravemaskine

Kontakt os for service