Lej minigraver weekend

Forside – Lej Minigravemaskine Nordsjælland

Lej minigraver weekend

Udlejning af minigraver weekend og aften

Lej Minigraver Amager - Med eller uden transport og fører

Hvor meget koster det at leje en minigraver weekend? Vi kan stille prisgaranti til leje af minigraver og gravemaskine weekend. Generelt set afhænger lejeomkostninger størrelsen på minigravemaskinen og gravemaskinen, du skal bruge, og hvor længe du skal bruge den. For en gravemaskine mellem 120.000 og 290.000kr kan du forvente at betale 1.200kr om dagen, 8000kr om ugen eller 25.000kr om måneden. For en mellem 290.000 og 890.00kr  stiger priserne til henholdsvis til 2.500kr pr. dag.

Hvilken størrelse af gravemaskine har jeg brug for til mit projekt i weekend?

Du skal overveje flere faktorer som gravedybde, løftekapacitet, budget, arbejdsplads, kontravægt, skovlkapacitet og hydrauliske redskaber, når du skal vælge den rigtige minigraver og gravemaskine til dit weekend  job.

Gravemaskiner kommer i tre generelle størrelser:

– Mini- eller kompaktgravemaskiner vejer mindre end 2 tons og passer godt ind i små gravejob, så de er ideelle til indendørs projekter.
– Midi-gravemaskiner vejer mellem 2 tons og 10 tons. Ligesom minigravere fungerer de godt i små rum, men kan også klare mere standard konstruktionsarbejde og give ekstra strøm, hvis du har brug for det.
– Standardgravemaskiner kan veje fra 10 tons til 45 tons. De bruges almindeligvis til kommercielt byggeri og kan håndtere flere typer værktøjstilbehør.

Overblik :

Hvis det er første gang, du planlægger at bruge eller at leje en minigraver Nordsjælland, hjælper vi dig i gang og besvarer alle dine spørgsmål og bekymringer. Er du professionel, er vi her med hurtige og fleksible leverancer, høj tilgængelighed og et opdateret bookingsystem, der giver dig direkte information, hvornår minimaskinerne er ledige, og at du kan udarbejde en pris til dine kunder uanset tidspunkt på dagen.

Lej minigraver weekend, du får:
Lej minigraver weekend - Udlejning gravemaskine i weekenden

Hvad er forskellen mellem en gravemaskine  og en minigraver til weekendleje?

Lej minigraver  weekend som er mere manøvredygtig og kan arbejde på steder, som en større gravemaskine ikke kan, såsom overfyldte arbejdspladser og parkeringspladser. De fungerer også godt til mindre projekter såsom kloakreparationer og vandledningsinstallationer. Minigravere kan bruges til opgaver, der spænder fra sneplogning og landskabsarbejde til gravning af huller til svømmebassiner.

Standard gravemaskiner, tilbyder mere kraft og ekstra rækkevidde. De kan bruges til at grave skyttegrave, minedrift og større landskabs- eller byggeprojekter. De er også i stand til at håndtere flere værktøjer og passer godt til kommercielle byggeopgaver.

 

Hvad er forskellen mellem en rendegraver og en gravemaskine?

Gravemaskiner er større og tungere end rendegravere og har typisk mere kraft. Deres førerhus kan rotere i en hel cirkel, mens en rendegraver kun kan dreje over et område på cirka 200 grader.

Du kan bruge en minigraver til at grave render, så lej med fordel Lej Gravemaskine weekend, til at grave rende. 

 

Ofte stillede spørgsmål :

Hvis du er opmærksom på fejl på minigravemaskinen weekend og i ugedagene, sparer du tid, penge og kan føle dig tryg i dit arbejde. Er der noget, der er gået i stykker, begyndt at lække eller bare føles forkert – vent ikke med at få hjælp, eller ”de går nok går bare”. Kontakt os direkte hos Lej Gravemaskine weekend.  Reparationer, som du ikke fikser med det samme, kan være både store og dyre. Vi reparerer på stedet eller kan give rådgivning over telefonen. Hvis vores maskine går i stykker koster de ikke ekstra at få den repareret hvis, de skyldes vores minigravemaskine Nordsjælland. 

Prisen for leje af minigraver weekend og i hverdagene er samme hos Lej Gravemaskine. 

Det kan sjælden betale sig at eje en gravemaskine - nu når du kan book og leje minigravemaskine weekend billigt hos os. 

Lej Gravemaskine

Her kan du læse mere om vores minimaskine og få relevant info vedrørende leje af gravemaskine

Kontakt os for
hurtigere service